Carti — January 29, 2013 at 9:42 pm

Reduceri la carti pentru luna februarie 2013

 

     

reduceri carti februarie 2013Am cam dat la o parte in ultima perioada categoria noastra cu oferte la carti cu toate ca exista multi cititori si cititoare care sunt in cautare de preturi bune la carti noi sau vechi si bune. Suntem constienti ca reducerile care conteaza se afla pe cele mai mari librarii online, asadar ne vom axa doar pe acestea: Elefant.ro, Nemira si Litera.ro .

Advertisment

Reduceri carti Nemira.ro

Dupa cum spune si sloganul campaniiei lansate de echipa lor, “Economisesti si citesti!”, deoarece pentru mai mult de 400 titluri de carti se regasesc in aceasta perioada la reduceri de pana la 89%. Un criteriu privind valoarea reducerii o are si anul aparitiei, asadar ramane sa alegi dumneavoastra chiar de aici ce doriti sa cititi in aceasta luna.

Reduceri carti Elefant.ro

Acestia aparent sunt ceva mai darnici cand vine vorba de reduceri si asta datorita faptului ca sunt oferte chiar de -99% daca va vine sa credeti. Insa marea majoritate a titlurilor sunt catagorisite cu reduceri de la 30% la 90%. Este o foarte buna ocazie sa dati un ochi peste colectia lor de carti la preturi promotionale, chiar aici.

Reduceri carti Litera.ro

Promotiile celor de la Litera sunt intr-o continua schimbare, asadar pentru a putea urmari ultimele titluri aflate la reducere acceseaza pagina lor oficiala.

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern