Multimedia — aprilie 17, 2013 at 8:42 pm

Gheata carbonica pentru cea mai reusita nunta

 

     

Si acum a venit momentul sa va povestesc despre o intamplare placuta de a mea, lansand pentru cateva momente la o parte articolele vestimentare. Cea mai reusita nunta la care am participat in ultimii ani a fost, fara indoiala, cea a prietenei mele cele mai bune.

Din postura de domnisoara de onoare, am fost alaturi de ea pe tot parcursul lunilor in care si-a facut pregatirile pentru marele eveniment. De la inceput, mi-a spus ca isi doreste ceva special, un element deosebit care sa ii faca nunta una de neuitat. A fost la targuri de nunti, a citit zeci de reviste si de site-uri, pana cand, intr-o zi, a gasit ceea ce cauta. Am ajutat-o sa puna totul la punct si am asteptat cu nerabdare clipa „magica”.

gheata carbonica pentru nunta

A venit si ziua cea mare… Cred ca eram eu mai emotionata decat ea, pentru ca momentul special era o surpriza pentru toata lumea. Cand in boxe au inceput sa se auda primele acorduri ale valsului mirilor, totul a inceput sa se transforme. Incet, incet, ringul a fost acoperit de o „patura” de fum greu, care a prefacut rapid scena intr-una de basm. Cei doi miri pareau ca plutesc pe norisori, in timp ce invitatii priveau impresionati ceea ce se intampla. Aparatele si camerele foto au fost puse rapid in functiune, deoarece toata lumea dorea sa imortalizeze momentul unic.

Si acum, trebuie neaparat sa va dezvalui cum a fost realizata toata aceasta scena. “Produsul-minune” este gheata carbonica, ce este folosita ca si combustibil pentru masinile speciale de fum greu. Combinata cu apa fierbinte, aceasta gheata produce un abur care pluteste la nivelul podelei, fara a se ridica. Gheata carbonica nu este toxica pentru om, ea fiind, practic, dioxid de carbon sub forma solida. Nu are miros si nu lasa niciun fel de urma, ci dispare pur si simplu in aer.

Gheata folosita, precum si masinile de fum au fost furnizate de cei de la dioxid.ro, care au ajutat-o pe prietena mea cu tot ceea ce a avut nevoie pentru ca totul sa fie perfect. Ea a avut o zi asa cum a visat, iar momentul valsului mirilor a contribuit decisiv la impresia artistica.

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern