Oferte de cursuri online

 

     

Am aflat ca am inceput deja o colaborare cu una dintre cele mai vechi si mai cunoscute companii de cursuri prin corespondenta. Cu o vechime de peste 17 ani in Romania, Eurocor a reusit sa adune peste 240.000 de studenti, fiecare specializandu-se pe una dintre variile cursuri disponibile online sau prin posta.

Fie ca doresti sa inveti o limba noua, un limbaj de programare sau ingrijirea plantelor, vei observa ca Eurocor iti ofera cursuri de calitate, atat din punctul de vedere al informatiilor, cat si al materialului didactic propriu-zis. Si pentru ca este prima data cand vorbim despre ei, iti voi prezenta astazi oferta de cursuri online, care iti permite sa te specializezi cu diploma din fata monitorului tau.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont, sa alegi directia spre care vrei sa te dezvolti si sa te apuci de munca.

Deocamdata, putem vorbi doar de patru cursuri online,unul dintre acestea fiind cel de Cosmetica si machiaj. In decursul a 16 module, vei putea sa te declari specialista in machiaj si sa dai sfaturi utile atat prietenelor tale, dar sa te si angajezi la saloane de frumusete.

Curs_de_Cosmetica_si_Machiaj_-_curs_online

Un al doilea curs online il reprezinta cel de Manager de proiect, care te ajuta sa intelegi cum sa gestionezi mai eficient proiectele, atat cele personale, cat si cele de pe plan profesional. Ai ocazia acum sa afli toti pasii pe care trebuie sa ii parcurgi atunci cand incepi sa planifici un proiect, incepand de la ideea in sine, si pana la finalul acestuia.

Curs_de_Manager_de_Proiect_-_curs_online

Cursul de Contabilitate te ajuta sa te dezvolti pe aceasta latura, avand ocazia sa devii un profesionist ravnit de multe companii de top. Partea pozitiva a acestui curs este faptul ca este accesibil tuturor, mai ales datorita faptului ca ai parte de un limbaj accesibil, dar si a celui ca partea practica a contabilitatii este prioritara.

Curs_de_Contabilitate_-_curs_online

Nu in ultimul rand, cursul online de Administrator de retea te ajuta sa te descurci in cele mai vitregi situatii, atat acasa, cat si la serviciu. Ai si posibilitatea, pe viitor, sa iti gasesti un loc de munca in acest domeniu, deoarece informatiile legate de partea de software si de hardware sunt vaste si utile pentru toata lumea.

Curs_de_Administrator_de_Retea_-_curs_online

Pe langa aceste patru cursuri online, vei gasi pe site-ul celor de la Eurocor o varietate impresionanta de cursuri, in urma carora vei fi recompensat cu un certificat de absolvire al cursului, dar si cu posibilitatea de a obtine o diploma autorizata, care iti va permite sa profesezi in domeniul ales de tine.

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern