Ofertele Black Friday la eMAG in 22 noiembrie 2013!

 

     

In acest an, cei de la eMAG au decis ca promotiile de Black Friday sa aiba loc in aceasta vineri, pe data de 22 noiembrie 2013. Motivul pentru care aceasta zi a fost schimbata consta in dorinta de a evita agitatia foarte bine cunoscuta din ultima vineri a lunii noiembrie, iar reducerile par a fi chiar foarte bune, atat pentru consumatorii ocazionali, dar si pentru cei care vaneaza reducerile. Un alt motiv decisiv in decizia mai marilor de la eMAG a fost faptul ca oamenii ar trebui sa se poata bucura de produsele achizitionate la reduceri pe data de 1 decembrie, astfel demonstrand ca accentul lor se pune, intr-adevar, pe cumparator si pe nevoile sale.

Reducerile vor fi de pana la 80%, iar sansele ca site-ul sa pice din cauza prea multor utilizatori sunt minime, datorita investitiilor majore facute in servere mai puternice. De asemenea, s-a investit si in partea fizica a eMAG-ului, numarul celor de la comenzi fiind mai mare, iar turele de lucru desfasurandu-se pe un interval de 24 de ore.

Desi promotiile din acest an de Black Friday nu au fost facute publice, putem presupune ca acestea vor include majoritatea categoriilor, inclusiv electrocasnice mari si mici, telefoane, calculatoare si multe altele.

eMAG garanteaza faptul ca toate comenzile vor fi livrate pana pe data de 1 decembrie, in limita stocurilor disponibile, tocmai pentru ca romanii sa se poata bucura de noile achizitii.

Va invit sa stati cu ochii pe noi, pentru ca, de indata ce apar ofertele eMAG, vi le vom aduce si voua la cunostinta. In orice caz, recomand sa participati la tombola lor, care va poate aduce un Nexus 5, doar prin abonarea la newsletter-ul eMAG!

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern