Reduceri substantiale de la eMAG (SmartTV, Tableta Asus si videoproiector)

 

     

Cu totii ne dorim produse de ultima generatie, insacand vedem preturile produselor de firma care stim ca ne ofera calitate, ne pune un pic intr-o dilema: sa ramanem cu vechiul produs, sau sa ne luam unul nou de la o firma fantoma care este cu cateva sute de lei mai ieftin. Astazi am sa te ajut sa rezolvi aceasta dilema. Iti voi prezenta cateva electronice de ultima generatie care sunt la reducere in magazinul eMAG.

Televizorul LED Smart Samsung este unul dintre aceste produse. Aceasta saptamana, il gasesti in magazin la doar 2299,99 ron, avand un discount de 550 RON, pretulinitial fiind 2849,99. Este perfect pentru orice casa, avand o diagonala de 102 centimetri, se va potrivi in orice camera si nu va trebui sa iti mai obosesti ochii in anticul televizor cu tub. Acesta va crea un mediu optim pentru divertismentul de calitate superioara. Poti avea acces imediat la aplicatii, videoclipuri si muzica pentru ca se poate conecta la internet. Este unul dintre cele mai practice televizoare deoarece, pe langa faptul ca vei avea unul dintre cele mai moderne electrocasnice la pret de second-hand, poti sa utilizezi televizorul si ca pe un calculator, putand intra pe Facebook, Twitter, poti efectua apeluri video Skype si multe altele.

smart tv samsung

Videoproiectorul este foarte util in orice casa, dar si la birou. Acest model este la reducere si pe langa aceasta, cand faci comanda, vei primi cadou si un un ecran de proiectie cu trepied. Video proiectorul este perfect pentru a vedea filmele facute cu familia ta in excursii, sau ilpoti folosi in prezentari la serviciu. Este foarte usor de instalat si folosit, iar datorita functiei de afisare USB 3 in 1 oferit de Epson, ai nevoie de un singur cablu pentru imagine, sunet si derulare sus-jos. Acest produs de la Epson se afla in top datorita imaginii de inalta calitate pe care o reda, a luminozitatii si a flexibilitatii. Este unul dintre cela mai sigure proiectoare datorita protectiei prin parola, a dispozitivului de blocare Kensington si a barei de securitate impotriva folosirii de persoanele neautorizate.

videoproiector

Ultimul produs pentru astazi este un obiect foarte util si necesar oricui. Tableta de la Asus este la reducere in magazinul eMAG si este una dintre cele mai performante de pe piata gadgeturilor. Are un ecran luminous cu culori puternice, indiferent daca este folosit in interior sau in exterior unde bate lumina soarelui. Este foarte practica si cand vrei sa safolosesti sunetul, datorita difuzoarele de inalta calitate. Cele doua camere sunt foarte utile, deoarece iti permite sa folosesti tableta nu doar ca pe un mic televizor si calculator, dar o poti folosi si ca o camera foto. Cea din spate este de 8 MP, iar camera din fata de 2 MP. Functia video 1080p Full HD permite dispozitivului Vivo Tab Smart sa captureze imaginea din jurul tau la un nivel de claritate de neimaginat pentru o tableta.

tableta asus ieftina VivoTab

Toate aceste produse alaturi de multe altele le gasesti in magazinul eMAG la reducere saptamana aceasta, de aceea iti sugerez sa te grabesti si sa profiti de aceste oferte, si in plus transportul la domiciliu este gratuit.

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern