Update Black Friday 2013 eMAG.ro , 22 noiembrie

 

     

Dupa cum am promis de ieri, va tinem la curent cu ultimele noutati despre ofertele celor de la eMAG, pentru Black Friday 2013.

E oficial! Maine, 22 noiembrie 2013, este ziua marilor reduceri! Este foarte simplu sa beneficiezi de ofertele eMAG, ghidul lor special pentru aceasta zi specificandu-ne clar si la obiect ce avem de facut.

Un cont la acest magazin este necesar, iar recomandarea noastra si a lor este sa va faceti unul inca de pe acum, pentru a putea cumpara cu rapiditate tot ce va doriti. Va puteti autentifica si cu conturile de Facebook, Yahoo sau Google.

Comanda va fi plasata doar online, iar livrarile se vor face pana la data de 30 noiembrie, prin intermediul firmei de curierat FanCourier. Se pare ca promisiunea de a avea produsele dorite de Ziua Romaniei este respectata!

Asadar, e mai mult decat simplu: puneti ochii pe un produs, comandati-l si asteptati-l acasa, in confortul fotoliilor voastre!

Ne auzim la noapte sau dimineata cu oferte palpabile de la eMAG pentru Black Friday 2013!

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern