Uncategorized — februarie 22, 2019 at 1:22 pm
Mai multe despre —

BravoSport.ro – produse originale si o experienta de achizitie peste asteptari

 

     

Atunci cand vine vorba de cumparaturi online, multi sunt inca sceptici. Vor fi produse comandate pe masura asteptarilor? Vor ajunge in timp util? Marimea se va potrivi? Astfel de intrebari sunt firesti si arata ca exista un interes al consumatorilor de a achizitiona produse de calitate, 100% originale.

Cum oferta in mediul online este una foarte bogata, trebuie facuta o diferentiere intre posibilele surse. Dintre acestea se remarca BravoSport.ro – un magazin online care nu ofera doar produse 100% autentice, ci si o experienta de achizitie unica, personalizata.

Pentru a elimina orice nelamuriri cu privire la produsele comercializate, magazinul online pune la dispozitia celor interesati un serviciu personalizat de relatii cu clientii. Mai exact, fiecare persoana ce manifesta interes fata de anumite produse, fie ca este vorba de tricouri sport, pantaloni, echipamente complete sau accesorii, va fi indrumata de un reprezentant BravoSport pentru a identifica solutiile potrivite.

bravosport

Experienta personalizata a comenzii nu se opreste insa aici. In functie de propriile preferinte si gusturi, fiecare client poate sa adauge intr-o maniera simpla si usoara produsele dorite in cosul de cumparaturi. In cazul in care exista dubii cu privire la alegerea marimii potrivite, intrebari referitoare la materiale sau orice alte informatii, un consultant BravoSport.ro sta intotdeauna la dispozitia celor interesati. In acest fel, oricine poate sa se asigure de faptul ca alege un produs conform cu scopul caruia ii este destinat – sport de performanta sau doar activitate fizica practicata la nivel de hobby, dar si tinand cont de dimensiunile purtatorului si alte detalii de interes.

Chiar daca a fost finalizat cosul de cumparaturi, detaliile vor fi verificate de catre agentul desemnat care va contacta telefonic clientul pentru confirmare. Astfel, vor putea fi realizate si eventualele modificari ale detaliilor incorecte referitoare la marimi, la cantitatea de produse comandate, etc.

Dupa ce comanda a fost finalizata si confirmata, clientul nu mai trebuie decat sa astepte sosirea curierului cu coletul. Cu o zi inainte de livrare, clientul va fi notificat printr-un sms; de asemenea, va fi contactat de catre curier inainte de livrare.

BravoSport.ro pune la dispozitia celor interesati si modalitati diverse de plata, in asa fel incat sa poata multumi orice preferinte. Se poate alege plata direct cu cardul sau achitarea contravalorii comenzii in momentul sosirii curierului, ramburs.

Dincolo de toate aceste aspecte, cei care aleg BravoSport.ro pentru a achizitiona articole sportive sau chiar si casual mai au parte de un beneficiu. Este vorba despre posibilitatea de a putea primi comanda oriunde in tara – indiferent daca se afla la adresa de domiciliu, la sediul firmei unde lucreaza ori intr-un concediu, produsele comandate vor fi livrate la destinatia solicitata de client.

Atunci cand autenticitatea produselor este completata de toate avantajele mentionate anterior, de o experienta de achizitie personalizata de fiecare data, devine evident faptul ca a alege BravoSport.ro este o recomandare pentru orice pasionat de miscare.

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern